SLA HAARLEM

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 195 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij SLA Haarlem. Meer weten? Ontdek meer

9 jul 2024 om 20:04 Beetje minimale salade voor de prijs. Als je id spits besteld is het vaak heel rommelig en half half, vlug vlug in een bak geschept. Klopt vaak niet wat er in zit..
7 jul 2024 om 19:50 Ik had gevraagd of de dressing er apart bij kon. Dat zat er niet bij. Ik vind ruim een uur voor een salade wel een lange bezorgtijd. Salade was oke maar niet bijzonder. Broodje wat er bij zit heb je in 2 hapjes op.
4 jul 2024 om 20:33 Had salade mét broodje en zónder koriander. Kreeg geen brood, maar wel koriander. Denk dat ik het zonder koriander wel heel lekker had gevonden. Nu helaas niet zo
25 jun 2024 om 19:36 De salade was erg zout. Het was met vegan bacon maar zo zout als het nu was haalt de smaak weg. Jammer.
24 jun 2024 om 21:01 De maaltijd was niet goed verpakt. Hierdoor was één van de salades gaan lekken en scheurde de tas toen de bezorger - die hier niks aan kon doen - de bestelling overhandigde, waardoor alles op de grond viel. Wat we konden redden, smaakte verder prima!
23 jun 2024 om 21:28 op zondag avond besteld, vervolgens de verkeerde bestelling gekregen. weer 40 min wachten na contact met thuisbezorgd voor nieuwe bestelling. Kreeg ik de juiste bestelling was ook de tofu weer op. Eten was prima alleen ze maken er echt een potje van
10 jun 2024 om 13:13 The delivery was not problematic but the food was. Some of the greens in my salad were rotten. Some parts of the salad were undiced and hard to eat. It was unfortunate to see such disappointing performance from Sla, which we normally love.
10 jun 2024 om 12:03 Het eten was lekker, wel lauw. Ik had extra kip erbij besteld maar de kip ontbrak, dat vind ik echt slordig.
4 jun 2024 om 23:02 Ik had mijn adres niet goed opgegeven maar dat werd vakkundig en vriendelijk opgelost door de bezorger.
1 jun 2024 om 15:16 Heerlijk vers eten
29 mei 2024 om 21:27 Heel vriendelijk personeel dit keer maar ik vond de Caesar salade geen 16 euro waard.
29 mei 2024 om 20:03 Lekker, dankjewel