SLA HAARLEM

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 161 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij SLA Haarlem. Meer weten? Ontdek meer

22 apr 2024 om 9:49 Product was prima, echter hebben we erg lang moeten wachten op onze bestelling. In eerste instantie werd een bezorgtijd van 40-50 minuten aangegeven, dit werd uiteindelijk bijna 1:30.
18 apr 2024 om 21:12 Het eten was heel erg lekker, alleen had ik bij de salade een avocado besteld, maar in plaats daarvan zat er een ei in.
30 mrt 2024 om 20:22 Vriendelijke bezorger Heerlijke en nog warme pompoensoep en goed smakende salade.
23 mrt 2024 om 20:37 Heel slecht en schandalig. Verkeerde bestelling ontvangen, gebeld, zou een nieuwe aankomen, na ruim een uur gebeld de bestelling was nog steeds niet opgehaald. Wanneer dan wel? Konden ze niet zeggen. Niet gebracht en SLA is dicht en neemt niet op
17 mrt 2024 om 21:06 Eten was lekker, behalve de falafel. Die was heul droog. Maar omdat de rest helemaal prima en smaakvol was, heb ik er niet veel hinder van ondervonden. Maar los was het echt niet te doen geweest. Hopelijk een eenmalig dingetje. Verder dus tevreden
17 mrt 2024 om 20:07 De linzensoep was heerlijk en warm. De wrap was goed gevuld en heerlijk maar koud. Hij kwam zo uit de koelkast denk ik, ik had een warme wrap verwacht gezien de gadogadovulling met groentes en seitan.
16 mrt 2024 om 8:47 Snel bezorgd en verrasend lekker
8 mrt 2024 om 23:23 Lekker
8 mrt 2024 om 22:46 Ontzettend lekker, zoals altijd!
7 mrt 2024 om 21:57 Redelijk
5 mrt 2024 om 18:59 lekkere linzensoep
28 feb 2024 om 17:34 Alles goed, behalve 1 van de broodjes: keihard en overduidelijk niet vers! Tegenvaller…